Kinderfeestje | Ir. D. F. Woudagemaal

Kinderfeestje bij het Woudagemaal

Het Ir. D.F. Woudagemaal is de perfecte locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje! Ontdek samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes dit unieke Werelderfgoed op allerlei verschillende manieren en met behulp van vele spannende, uitdagende activiteiten. Want een bezoek aan het stoomgemaal is niet alleen erg leerzaam, maar ook heel erg leuk! Beleef het met een kinderfeestje.

 

In de interactieve expositieruimte van het bezoekerscentrum worden de kinderen op een speelse en eenvoudige manier geïnformeerd over de werking van het Woudagemaal, het belang van de stoommachine en waarom het behoort tot een van de tien Werelderfgoederen in Nederland! Kruip vervolgens in de huid van hoofdmachinist Jelle tijdens een echte 3D-film in de bioscoop van het museum en help Jelle ervoor te zorgen dat Friesland niet onder water loopt tijdens een spannende speurtocht. Is het jullie gelukt om Friesland droog te houden? Dan ontvangt iedereen van het kinderfeestje een officieel diploma als hulpmachinist!

 

Het Ir. D.F. Woudagemaal leent zich perfect voor een uniek kinderfeestje. Samen met een gids wanen de kinderen zich door een wereld van stoom, kracht en water tijdens een rondleiding door de imponerende machinehal. Ook voor volwassenen is deze Kathedraal van stoom reuze interessant! Het bezoekerscentrum biedt allerlei faciliteiten voor zowel jong als oud en dankzij de unieke ligging van het museum biedt de Panoramazaal een spectaculair uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje of wil je alvast reserveren? Neem dan contact met ons op via 0514-561814.

 

Inhoud kinderfeestje

  • Bezoek aan het Woudagemaal en bezoekerscentrum
  • Spannende 3D film
  • Speurtocht door expositieruimte
  • Glas drinken en een zakje chips
  • Aan te vullen met een knip- en bouwplaat

 

Het Woudagemaal is de perfecte locatie voor een kinderfeestje. Bezorg jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag!

 

Het leukste dagje uit

Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste, nog werkende stoomgemaal ter wereld en werd in 1920 geopend door Koningin Wilhelmina. Tot op de dag van vandaag speelt het gemaal nog steeds een cruciale rol binnen de Friese waterhuishouding, zoals bij een extreem hoog waterpeil door hevige regenval of door een aanhoudende storm. Dit bijzondere Werelderfgoed biedt verschillende activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Het is de perfecte locatie voor een kinderfeest, een bedrijfs- of personeelsuitje, een familiedag of gewoon voor een uniek dagje weg.