Huwelijk

 

Plannen om te gaan trouwen? Bij het Woudagemaal heeft u de mogelijkheid om het huwelijk te laten voltrekken op een unieke locatie! Het Woudagemaal is als officiële trouwlocatie van de gemeente Friese Meren dé ultieme plek voor een bruiloft of fotoreportage.

 

Trouwen op een unieke locatie

Wilt u de huwelijksplechtigheid op een bijzondere en intieme locatie laten plaatsvinden in Friesland? Denk dan eens aan het grootste, nog functionerende stoomgemaal ter wereld! De ‘Kathedraal van stoom’ biedt een magistrale beleving van stoom, architectuur en water. Het is een plek met allure. De meest romantische bruiloft in een historisch pand vindt u in het Woudagemaal in Lemmer.

 

Bruiloft en trouwreportage

Het Ir. D.F. Woudagemaal behoort tot één van de twaalf UNESCO werelderfgoederen van Nederland. Naast een notatie op de werelderfgoedlijst, behoort het Woudagemaal ook tot de top 100 der Nederlandse rijksmonumenten. De rijke historie en de architectuur van het Woudagemaal is erg uniek. Het karakteristieke gebouw is strak en sober van karakter en gekenmerkt met ingetogen gevelversieringen en sierranden. De perfecte achtergrond voor een bruiloft of fotoreportage.

 

Wilt u meer informatie over het Woudagemaal als trouwlocatie? Neem dan contact met ons op.