Vergaderingen

 

Het Woudagemaal is gelegen op een unieke locatie waar u uitzicht heeft over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Het bezoekerscentrum en ‘t Stoomlokaal bieden de mogelijkheid om, onder het genot van een prachtig uitzicht, te vergaderen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren op de primaire kering. Laat u inspireren door de allure van dit Werelderfgoed monument, alle overige zaken nemen wij graag uit handen.

 

Panoramazaal

Vanuit de vergaderruimte in de Panoramazaal heeft u vrij uitzicht over het IJsselmeer en de baai van Lemmer. Een unieke, inspirerende locatie. De Panoramazaal is, naast de inspirerende omgeving, ook de ideale locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. De zaal biedt ruimte aan groepen van 15 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst.

 

Vergaderingen in de panoramazaal zijn, in overleg, te boeken vanaf 1 oktober tot 1 april.

 

’t Stoomlokaal

Het stoomlokaal, gevestigd in één van de voormalige dienstwoningen, staat op het terrein van het Woudagemaal. Vanuit deze locatie heeft u uitzicht over het polderlandschap, het bezoekerscentrum en de schoorsteen van het Woudagemaal. Deze locatie biedt ruimte aan groepen van 5 tot 20 personen, afhankelijk van het doel van de vergadering of bijeenkomst. 

 

Vergaderingen in ‘t Stoomlokaal zijn, uiteraard in overleg, het gehele jaar te boeken.

 

Bij de vergaderarrangementen kunt u tevens aangeven of u een rondleiding door het stoomgemaal wenst. 

 

Waarom vergaderen bij het Woudagemaal?

  • U heeft de beschikking over moderne apparatuur
  • Gelegen in een unieke en inspirerende omgeving
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

 

Het vergaderarrangement is uiteraard naar wens uit te breiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzorgde lunch of een bedrijfsborrel. In overleg is er van alles mogelijk! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag met uw wensen en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast heeft u in Lemmer volop mogelijkheden om een zakelijke overnachting te boeken.