Groepsuitje naar Woudagemaal

Groepsuitje naar het Woudagemaal

Bij het Woudagemaal beleef je het leukste groepsuitje! Of je nu met een grote of kleine groep komt, kinderen of volwassenen, iedereen vermaakt zich bij het Ir. D. F. Woudagemaal. Het interactieve bezoekerscentrum legt de historie en de werking van het stoomgemaal uit op een manier die interessant is voor kinderen en volwassenen. Onze deskundige gidsen leiden u rond en nemen u mee in de imposante machinekamer. Als afsluiter kunt u alle indrukken verwerken in onze panoramazaal terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer.

 

Groepsuitje voor kinderen

Ook voor kinderen valt er een hoop te zien, te doen en te beleven in het Ir. D.F. Woudagemaal. In het Woudagemaal brengen ze een bezoek aan de imponerende machinehal, waar vier enorme stoommachines de dienst uitmaken. Op een leuke en eenvoudige manier vertelt de gids de kinderen alles over het Woudagemaal. Deze opgedane kennis kunnen de kinderen vervolgens toepassen in de interactieve expositieruimte van het bezoekerscentrum, waar ze op een praktijkgerichte manier kennismaken met het Woudagemaal. Ook kunnen kinderen bij ons deelnemen aan een spannende speurtocht, waarbij ze hoofdmachinist Jelle helpen om te voorkomen dat Friesland onder water loopt. Na afloop van de speurtocht ontvangen ze een heus diploma als hulpmachinist! Een schoolreisje of een verjaardagsfeest, het Woudagemaal bezorgt kinderen een onvergetelijke dag!

 

Groepsuitje naar het bijzondere Werelderfgoed

Ook voor uw groep bieden we verschillende groepsarrangementen aan waarbij jullie naast het Woudagemaal nog een ander museum of highlights in de omgeving kunnen bezoeken. Tussen onze combinatie arrangementen vindt u altijd een uitje dat past bij u wensen. Willen jullie het groepsuitje extra speciaal maken? Dan denken wij graag met jullie mee om een groepsuitje op maat samen te stellen. Bijna alles is mogelijk! Zo is een groepsuitje naar het Woudagemaal voor iedereen een feest. Bezoek ons tijdens jullie familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vriendenuitje. Ons bezoekerscentrum is op januari na het hele jaar door geopend. Wilt u uw bezoek voorbereiden? Bekijk dan onze actuele openingstijden. Wist u dat u ook het Woudagemaal kunt bezoeken op één van de draaidagen? Tijdens de draaidagen kunt u het imposante gemaal onder stoom zien en de kracht van stoom en water met eigen ogen beleven.

 

Voor een bijzonder groepsuitje naar ons Werelderfgoed kunt u ook gebruik maken van ons “Op Karakter” arrangement! Tijdens dit groepsarrangement brengt u een bezoek inclusief rondleiding aan het Woudagemaal. Na afloop van de rondleiding genieten jullie van een lunch in It Pottebakkershûs in Workum waarna jullie een bezoek brengen aan het ‘op karakter’-proeflokaal van Sonnema Berenburg. onze arrangementen zijn naar wens samen te stellen, neem voor vragen of reserveringen contact op! Wij helpen u graag om uw groepsuitje tot een unieke dag te maken.