Combi arrangementen bij het Ir. D. F. Woudagemaal

Combi-arrangementen Woudagemaal

Combi-arrangementen

Profiteer van onze combi-arrangementen met het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal en beleef een dag vol natuur, cultuur en geschiedenis. Waan u tussen de prachtige weelde van bloemen in de Orchideeën Hoeve en breng aansluitend of voorafgaand een bezoek aan het imponerende Woudagemaal. Of combineer een bezoek aan ons UNESCO Werelderfgoed met het Afsluitdijk Wadden Center en vlieg mee met de Grutto over het prachtige Friese landschap.  

 

Toch liever cultuur snuiven? Combineer uw bezoek aan het Woudagemaal met het Fries Museum en ontvang 20% korting bij het Fries Museum of het Woudagemaal op vertoon van een entreeticket van de andere bezienswaardigheid! Of ontdek waarom het Woudagemaal en het Fries Scheepvaart museum onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden door het combi arrangement te boeken.

Het arrangement Op Karakter door de prachtige Zuidwesthoek van Friesland bestaat uit een volledige dagtocht met cultuur, historie, bezienswaardigheden met tussendoor een heerlijke lunch in Workum, één van onze elf steden in Friesland. Met ons groepsarrangement ‘Friese Kust’ beleeft u een dag vol cultuur en geschiedenis!