Arrangementen Woudagemaal

Combi-arrangementen Woudagemaal

Combi-arrangementen

Behoefte aan een uniek dagje uit welke volledig in het teken staat van cultuur en prachtige natuur? Kies voor één van onze combi arrangementen! Waan u tussen de prachtige weelde van bloemen in de Orchideeën Hoeve en breng aansluitend of voorafgaand een bezoek aan het imponerende Woudagemaal.

 

Of combineer een bezoek aan ons UNESCO Werelderfgoed in Lemmer met het Afsluitdijk Wadden Center en vlieg mee met de Grutto over het prachtige Friese landschap, een tocht die u bijblijft.  

 

Toch liever cultuur snuiven in onze Culturele Hoofdstad Leeuwarden? Combineer uw bezoek aan het Woudagemaal met het Fries Museum en ontvang 20% korting bij het Fries Museum of het Woudagemaal op vertoon van een entreeticket van de andere bezienswaardigheid!

 

Of ontdek waarom het Woudagemaal en het Fries Scheepvaart museum onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden door het 'voldoende water' arrangement te boeken.

Met ons groepsarrangement ‘Friese Kust’ beleeft u een dag vol cultuur en geschiedenis in de zuidwesthoek van Friesland. 

 

Het arrangement Op Karakter door de prachtige Zuidwesthoek van Friesland bestaat uit een volledige dagtocht met cultuur, historie, bezienswaardigheden met tussendoor een heerlijke lunch in Workum, één van onze elf steden in Friesland.