Openingstijden

We zijn weer open. Vanaf juli 2020 zijn we vier dagen per week open. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. In verband met het coronavirus verdelen we het aantal bezoekers over tijdvakken (maximaal 25 personen per tijdvak) en is bezoek alleen mogelijk via online reservering.

 

Koop hier uw ticket

 

 

Openingstijden

 

  • woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur

 

Rondleidingen vinden plaats met 1 van onze gidsen op regelmatige tijdstippen.

 

Wilt u met een groep naar het Woudagemaal komen of een arrangement boeken, neem dan vooraf contact met ons op via info@woudagemaal.nl en informeer naar de mogelijkheden.

 

Maatregelen in gemaal en bezoekerscentrum

In het gemaal en het bezoekerscentrum houden we ons aan de actuele maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Er is een looproute aangebracht en we zorgen voor maximale hygiëne 

 

Voordat u ons bezoekt

  • Kom alleen of samen met mensen uit uw eigen huishouden.
  • Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

 

Aangepaste openingstijden

In verband met draaidagen en andere bijzondere omstandigheden kan het zijn dat er aangepaste openingstijden gelden. Deze vindt u in onze agenda.

 

Hoewel wij in de maand januari (met uitzondering van de kerstvakantie) zijn gesloten, is het mogelijk om speciale activiteiten en vergaderingen te boeken in ons bezoekerscentrum of in de panoramazaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Honden zijn niet toegestaan in het bezoekerscentrum en het Woudagemaal, uitgezonderd hulphonden.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is het vliegen met een drone boven het Woudagemaal verboden. Voor professionals met de juiste vaardigheden kan hier echter een uitzondering voor worden gemaakt. Hiervoor dient men per mail contact op te nemen via info@woudagemaal.nl