Openingstijden

In verband met de coronamaatregelen zijn het Woudagemaal en het bezoekerscentrum t/m 31 maart gesloten voor publiek. 

 

 

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. In verband met het coronavirus verdelen we het aantal bezoekers over tijdvakken (maximaal 10 personen per tijdvak) en is bezoek alleen mogelijk via online reservering.

 

 

Openingstijden t/m 8 januari 2022

 

  • woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur
  • maandag en dinsdag op afspraak geopend voor groepen en schoolklassen
  • zondags gesloten

 

Goede vrijdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, hemelvaartsdag en tweede kerstdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. 

 

Nieuwjaarsdag, eerste paasdag, koningsdag, eerste & tweede pinksterdag, eerste kerstdag en oudejaarsdag gesloten.

 

 

Maatregelen in gemaal en bezoekerscentrum

In het gemaal en het bezoekerscentrum houden we ons aan de actuele maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Er is een looproute aangebracht en we zorgen voor maximale hygiëne. Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes is verplicht. 

 

Voordat u ons bezoekt

  • Kom alleen of samen met mensen uit uw eigen huishouden.
  • Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

 

Aangepaste openingstijden

In verband met draaidagen en andere bijzondere omstandigheden kan het zijn dat er aangepaste openingstijden gelden. Deze vindt u in onze agenda.

 

Hoewel wij in de maand januari (met uitzondering van de kerstvakantie) zijn gesloten, is het mogelijk om speciale activiteiten en vergaderingen te boeken in ons bezoekerscentrum of in de panoramazaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Honden zijn niet toegestaan in het bezoekerscentrum en het Woudagemaal, uitgezonderd hulphonden.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is het vliegen met een drone boven het Woudagemaal verboden. Voor professionals met de juiste vaardigheden kan hier echter een uitzondering voor worden gemaakt. Hiervoor dient men per mail contact op te nemen via info@woudagemaal.nl