Bedrijfsuitje in het Woudagemaal

Op zoek naar een interessant bedrijfsuitje? Het Woudagemaal biedt allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo is het imposante gebouw gelegen op een unieke locatie waar u uitzicht heeft over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Dankzij de talloze mogelijkheden, de unieke locatie, de monumentale waarde en de vele faciliteiten is het Ir. D.F. Woudagemaal de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje.

Begin of eindig met uw collega’s in de imponerende machinehal, waar u wordt rondgeleid door een gids. Hier komt u alles te weten over de werking van het gemaal en de wereld van stoom, kracht en water. Onze vrijwilligers bezitten enorm veel kennis over het stoomgemaal en kunnen u over alles informeren, maar voor het totale plaatje biedt het museum ook de mogelijkheid om het Woudagemaal in virtual reality te beleven! Dankzij de virtuele tour krijgen bezoekers een unieke kijk op het Woudagemaal. Met behulp van een smartphone of tablet en een virtual reality bril kunnen bezoekers rondkijken en het magistrale stoomgemaal beleven alsof ze er zelf bij zijn wanneer het gemaal ook echt in werking wordt gezet. Tijdens de virtuele toer wordt het onzichtbare zichtbaar; de binnenkant en werking van een stoomketel, de zuigers in een werkende stoommachine. Maar ook hoe bij regenval het waterpeil in de Friese boezem stijgt en daarmee de noodzaak van het inzetten van het Woudagemaal.

Ook in het bezoekerscentrum worden u en uw collega’s, tijdens het bedrijfsuitje, op een eenvoudige manier geïnformeerd over alles rondom het Woudagemaal. De in het bezoekerscentrum gelegen Panoramazaal leent zich uitstekend voor een vergadering of een zakelijke bijeenkomst, onder het genot van een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. De zaal beschikt over allerlei faciliteiten, zoals moderne apparatuur en toegang tot gratis Wi-Fi. De zaal biedt ruimte aan groepen van 15 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst. Laat u inspireren door de allure van dit Werelderfgoed monument en het vrije uitzicht. Bekijk voor meer informatie ons vergaderarrangement of neem contact op!

 

Arrangementen bij het Woudagemaal

U kunt als bedrijf ook genieten van onze combi-arrangementen. Beleef het Woudagemaal niet alleen vanaf de wal, maar ook vanaf het water. Met het stoomarrangement kijkt u vanaf het water uit op het imposante stoomgemaal, terwijl u op het dek van de monumentale stoomboot de SS Maarten staat! Of beleef met uw collega’s een dag vol cultuur en geschiedenis in de zuidwesthoek van Friesland met het Friese Kust arrangement. Reserveer nu uw bedrijfsuitje!