Teamuitje in het Woudagemaal

Soms is het lastig om een teamuitje te vinden waar u iedereen een plezier mee doet. Breng daarom een bezoek aan het Ir. D. F. Woudagemaal! Een dagje uit met het team waar iedereen van kan genieten. Jullie brengen een bezoek aan één van de Werelderfgoederen van Nederland, echt iets om van je bucketlist te strepen. Om jullie dag helemaal bijzonder te maken kunnen jullie ook gebruik maken van één van onze combi arrangementen. Hiermee ziet u niet alleen het Woudagemaal maar kunt u ook een bezoek brengen aan één van de andere highlights in de buurt.

 

Is uw team op zoek naar een dosis energie, inspiratie en creativiteit? Dat vindt u bij het Woudagemaal. Laat je inspireren door de techniek en architectuur van het museum, en de imposante machinehal. Wanneer u de machinehal binnen stapt voelt het aan als een kathedraal door de zorgvuldige keuze voor materialen en kleuren in het geheel. Na uw rondleiding kunt u met het team genieten van het prachtige uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer vanuit onze panoramazaal. De zaal biedt ruimte aan 15 tot 100 personen, afhankelijk van de samenstelling van de groep en het doel van de bijeenkomst. Onze gidsen vertellen jullie alles over het gemaal en de bijzondere historie van het gebouw.

 

Teamuitje naar het Werelderfgoed

Bezoek samen met uw collega’s de imposante machinehal van het Woudagemaal en beleef de wereld van stoom, kracht en water. Al sinds 1920 vervult het Woudagemaal een belangrijke rol in de strijd tegen het water in Friesland, en vandaag de dag doet het gemaal dat nog steeds. Wilt u het Woudagemaal onder stoom beleven alsof u er zelf bij bent? Ook dit is mogelijk dankzij de Woudagemaal 360-tour. Met behulp van uw smartphone, een tablet en een virtual reality bril wordt het onzichtbare zichtbaar. Een teamuitje in het Woudagemaal zorgt voor de perfecte combinatie van plezier, beleving, ontspanning en een ongedwongen sfeer. Neem voor reserveringen contact met ons op.

 

 

Combineer uw teamuitje!

Een bezoek aan het Woudagemaal garandeert uw team van een geweldige dag, maar door het teamuitje te combineren met één van de andere highlights in de omgeving kunnen jullie de dag helemaal bijzonder maken. Zo bieden wij combi arrangementen aan met het Fries Museum en de Orchideeën Hoeve. Willen jullie de cultuur van de Friese Zuidwesthoek écht proeven? Kies dan voor het arrangement ‘Op Karakter’. Tijdens dit arrangement brengen jullie een bezoek aan het Woudagemaal, gevolgd door een lunch bij It Pottebakkershûs in Workum waarna jullie doorgaan naar het Sonnema Berenburg proeflokaal in Bolsward. Bekijk voor al onze arrangementen ook eens onze arrangementen pagina.

 

Heeft u nog vragen over uw teamuitje naar het Woudagemaal? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.