Woudagemaalloop in Lemmer

Het was weer een mooie en gezellige 7e editie van de Kidsrun en Woudagemaalloop in Lemmer afgelopen woensdag.

Het weer was mooi en zonnig toen de kidsrun van start ging. Na een gezamenlijke warming-up met de kinderen gingen er 100 kinderen aan de start voor de 1km Nijebalanskidsrun en was het mooi gezicht om deze sportieve kinderen op de dijk van het strand Lemmer aan te zien komen rennen en juichend te zien finishen. 

 

Daarna was de 2km IJB Groep Kidsrun aan de beurt. Deze afstand ging via de plattedijk beneden langs en over de dijk weer terug naar de finish.

Ondertussen begon het weer te veranderen en omdat er dreiging was van onweer heeft de organisatie dit goed in de gaten gehouden.

 

Op het moment dat de 5, 10 en 15km van start ging was er al doorgegeven dat de kans bestond dat er na 1 ronde alles afgelast zou worden. Helaas werd dat de waarheid, het weer sloeg om en vanwege veiligheidsoverwegingen hebben alle deelnemers 1 ronde van 5km gelopen. De organisatie heeft iedereen naar de finish laten lopen en alles op tijd op kunnen ruimen voordat de regenbuien begonnen. 

Iedereen had zich ondertussen in de Beachclub gesetteld en daar werd door menigeen nog gezellig nagezeten. 

 

De uitslagen zijn aangepast en de foto's zijn te zien op www.woudagemaalloop.nl Totaal aantal deelnemers dit jaar was 312.

Volgende jaar alweer de 8e editie!