Woudagemaal wederom genomineerd voor Leukste uitje van Friesland!

Verkiezing ‘Leukste uitje’ van de ANWB

Met de nieuwe strategie en het verdwijnen van de naam Land van ANWB is er een extra stap toegevoegd in de verkiezing ‘Leukste uitje’. Een vakjury gaat per provincie een top-12 genomineerden vaststellen. Deze top 12 uitjes per provincie en de landelijk genomineerde uitjes gaan mee naar de volgende stemronde, waarin de ANWB leden hun stem uit kunnen brengen. Deze stemronde loopt van 22 juli t/m 1 november 2020.

 

UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal wederom genomineerd.

Het Ir. D.F. Woudagemaal is door de vakjury één van de 12 genomineerde uitjes van Friesland. Dit betekent dat er op ons gestemd kan worden vanaf 22 juli 2020 t/m 1 november 2020.

 

Het principe van de verkiezing blijft gelijk aan eerdere jaren. Het eindcijfer is een combinatie van aantal stemmen en waardering op een 5-tal criteria:

  • Verhouding prijs/kwaliteit eerlijke prijzen, waar voor je geld
  • Sfeer uitstraling en beleving, aankleding park, gezellige drukte
  • Aanbod hoeveelheid attracties, dieren, etc. Toegankelijkheid voor hele gezin, voldoende aanbod om je minimaal een dagdeel te vermaken
  • Klantvriendelijkheid vriendelijk en behulpzaam personeel, service, gemak tickets reserveren/bestellen
  • Faciliteiten parkeermogelijkheden, bereikbaarheid (met OV), (gezond) aanbod in de horeca, toegankelijk voor mindervaliden, sanitaire voorzieningen (hygiёne)

 

Stemmen, stemmen, stemmen

Men kan via een (mobiele) site in enkele eenvoudige stappen een stem uit brengen. Deze stemronde loopt van 22 juli 12.00 tot en met 1 november 2019 23.59 uur. ANWB leden waarderen de uitjes, als gewoonlijk, op een vijftal criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

 

Woudagemaal in Lemmer

Is het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal volgens jou ook het leukste uitje van Friesland? Stem dan op het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld! (klik op de link om te stemmen)

 

Alvast hartelijk dank voor uw stem.