Woudagemaal in Monopolyspel over Friesland

Poiesz Supermarkten brengt deze bijzondere editie uit ter viering van Leeuwarden-Fryslân als culturele hoofdstad van Europa. Loop over het bord via alle elf steden, ga van Skûtsjesilen naar de Elfstedentocht. Van Fries Museum naar het Woudagemaal in Lemmer. Word eigenaar van de Oldehove in Leeuwarden of het Afsluitdijk Wadden Center. De bekende straten en pleinen uit de gemeente en provincie zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het spel is geheel aangepast.

Agnes Beeksma nam in de Poiesz supermarkt in de Leeuwarder wijk Aldlan het eerste spel in ontvangst, uit handen van Mr. Monopoly, de mascotte het populaire bordspel. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met Identity Games en is exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van Poiesz voor een bedrag van € 49,95. Met de aanschaf van het spel wordt tevens de stichting Vrienden van Talant ondersteund. Deze stichting vervult wensen van mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wesley van den Berg via telefoon 010 284 29 29 of email w.vandenberg@bijlpr.nl

 

Over Monopoly™ en Identity Games International
Monopoly bestond 80 jaar in 2016. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel Monopoly. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale edities op de markt, voor zowel steden als bedrijven