VOL // Rondleiding voor kinderen in het Woudagemaal tijdens voorjaarsvakantie

De kinderrondleidingen zitten vol! Voor kinderen die niet mee kunnen met de speciale rondleiding hebben we leuke waterspelletjes en een speurtocht door het bezoekerscentrum en gemaal. Kinderen t/m 12 jaar hebben op vertoon van een betalende volwassene gratis entree!

 

In de voorjaarsvakantie doet het Woudagemaal mee met de actie: ‘Help Pake & Beppe De Vakantie Door’ van de Museumfederatie Fryslân. Van dinsdag 28 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023 zijn er daarom speciale rondleidingen voor kinderen.

 

Het Woudagemaal is bijzonder leerzaam voor alle leeftijden. Op het gebied van techniek, cultuur, geschiedenis en aardrijkskunde is hier van alles te leren. Ook het vraagstuk klimaatverandering, waar we met z’n allen mee aan de slag moeten, komt bij het Woudagemaal aan bod.

 

‘Help Pake & Beppe De Vakantie Door’

Tijden deze actie van de Museumfederatie Fryslân openen musea in heel Fryslân hun deuren speciaal voor kinderen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. En kinderen hebben gratis entree ‘op vertoon’ van een volwassene. Dus niet alleen je pake en beppe mogen mee, ook je ouders, oom of tante! Lees meer over deze actie op: www.museum.frl/activiteiten/pakebeppe/


Rondleidingen voor kinderen
De speciale rondleidingen in de voorjaarsvakantie zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze starten op alle vier dagen om 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Er kunnen per tijdstip 15 kinderen aan deelnemen (+ max. 2 volwassenen per aanmelding). De kinderen ontvangen na afloop een leuke verrassing.  

Dit wil je toch meemaken?! Meld je dus snel aan via info@woudagemaal.nl ovv kinderrondleiding en sleep pake & beppe de vakantie door! Zet in de mail de datum en tijd wanneer je wilt komen. Vol = vol!