Verkiezing Leukste uitje van Nederland 2023 gaat van start

Verkiezing Leukste uitje van Nederland 2023 gaat vandaag van start!

Het is tijd om eropuit te gaan! En dat is goed nieuws voor iedereen die in onze branche werkzaam is. Maar wat zijn de favoriete uitjes van de ANWB-leden? Daar gaan we de komende maanden achter komen. ANWB Eropuit organiseert ook dit jaar weer de verkiezing “Leukste uitje van Nederland”.

 

UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal genomineerd als leukste uitje van de provincie Friesland!

Het Ir. D.F. Woudagemaal is door de vakjury één van de genomineerde uitjes van Friesland. Dit betekent dat er op ons gestemd kan worden vanaf 20 juli 2022 t/m 30 oktober 2022.

 

Het principe van de verkiezing blijft gelijk aan eerdere jaren. Het eindcijfer is een combinatie van aantal stemmen en waardering op een 5-tal criteria:

  • Verhouding prijs/kwaliteit eerlijke prijzen, waar voor je geld
  • Sfeer uitstraling en beleving, aankleding park, gezellige drukte
  • Aanbod hoeveelheid attracties, dieren, etc. Toegankelijkheid voor hele gezin, voldoende aanbod om je minimaal een dagdeel te vermaken
  • Klantvriendelijkheid vriendelijk en behulpzaam personeel, service, gemak tickets reserveren/bestellen
  • Faciliteiten parkeermogelijkheden, bereikbaarheid (met OV), (gezond) aanbod in de horeca, toegankelijk voor mindervaliden, sanitaire voorzieningen (hygiёne)

 

Stemmen, stemmen, stemmen

Men kan via een (mobiele) site in enkele eenvoudige stappen een stem uit brengen. Deze stemronde loopt van 20 juli tot en met 30 oktober 2022. ANWB leden waarderen de uitjes, als gewoonlijk, op een vijftal criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

 

Woudagemaal in Lemmer

Is het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal volgens jou ook het leukste uitje van Friesland? Stem dan via www.anwbleuksteuitje.nl/unesco-werelderfgoed-irdf-woudagemaal op het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld!

 

Alvast hartelijk dank voor uw stem.