StoomLab: Ontdek zelf de Kracht van Stoom op 2e Paasdag in het Woudagemaal

Het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal nodigt jong en oud uit voor StoomLab, een onvergetelijke ervaring op 2e Paasdag. Van 13.00 tot 17.00 uur wordt het Woudagemaal omgetoverd tot een boeiend spektakel waar de fascinerende wereld van stoom tot leven komt.

 

Bezoekers zullen worden getrakteerd op een indrukwekkende verzameling stoommachines, variërend van historische exemplaren tot stoommachines waar kinderen zelf de kracht van stoom kunnen ervaren. In de panoramazaal van het bezoekerscentrum wacht een knutseltafel op creatieve geesten, terwijl enthousiaste jonge wetenschappers aan de slag kunnen met leuke waterproefjes.

 

Kinderrondleidingen

Speciaal voor kinderen worden er deze middag ook leuke rondleidingen georganiseerd, die vanaf 13.30 uur elk half uur vanuit het bezoekerscentrum vertrekken. Tijdens deze rondleidingen wordt op een boeiende en begrijpelijke manier uitgelegd hoe stoom werkt. Hoogtepunt is natuurlijk een kijkje in het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld! Kortom, een educatief en gezellig evenement voor de hele familie op paasmaandag.

 

Tickets

Reserveer nu alvast tickets voor paasmaandag 1 april via https://bit.ly/3veAgbJ of kom langs en koop een tickets aan de balie. Toegang tot StoomLab is inbegrepen bij het reguliere toegangsticket voor het Woudagemaal.