Stem nu op het Woudagemaal als Beste Uitje 2018!

Het Ir. D.F. Woudagemaal is deze week genomineerd als Beste Uitje van 2018. In deze nieuwe verkiezing worden de beste uitjes van Nederland verkozen door het Nederlands publiek. T/m 18 maart kan er gestemd worden via www.beste-uitje.nl. Stemmers maken daarbij kans op een mooie prijs: "Win met jouw gezin vijf dagjes uit naar keuze".

 

De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN DeStem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander. Per provincie wint de genomineerde met de meeste stemmen en er is ook een landelijke winnaar met de meeste stemmen. Op 28 maart 2018 worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars mogen een heel jaar lang de titel ‘Beste Uitje van Nederland 2018’ dragen.

 

Helpt u ons aan deze mooie publieksprijs, breng dan u stem uit via http://www.beste-uitje.nl/ir.-d.f.-woudagemaal. Alvast hartelijk dank van alle medewerkers van het Ir.D.F. Woudagemaal. 
 
UNESCO Werelderfgoed binnenkort onder stoom

IJs en weder dienende wordt het Woudagemaal in de voorjaarsvakantie van scholen in midden- en zuid Nederland onder stoom gebracht. Belangstellenden zijn van dinsdag 27 februari tot en met donderdag 1 maart  tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in het grootste stoomgemaal ter wereld dat nog in functie is. Een unieke kans om het UNESCO Werelderfgoed in werking te bekijken!