Op de woensdagen in kerstvakantie speciale aandacht voor kinderen!

Woensdag 28 december en 4 januari organiseert het Woudagemaal tijdens een bezoek diverse activiteiten voor kinderen. Naast de activiteiten, die uiteraard iets te maken hebben met water, is er een speciale kinderrondleiding door het ruim 100 jaar oude stoomgemaal. Ondertussen kunnen meegekomen (groot)ouders, familie of vrienden het bezoekerscentrum en het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal bekijken en vanuit de panoramazaal genieten van het spectaculaire uitzicht over het IJsselmeer en de baai van Lemmer.

 

De activiteiten vinden plaats in ’t Stoomlokaal, gevestigd in één van de voormalige dienstwoningen op het terrein. Het knutselen, tekenen, waterspelletjes en de speciale kinderrondleiding zijn gratis bij betaling entree. Inloop is van 10.30 tot 15.30 uur.

 

In de kerstvakantie is het Woudagemaal & bezoekerscentrum ook op de dinsdagen geopend. Kijk voor een overzicht van de openingstijden tijdens de kerstvakantie op https://www.woudagemaal.nl/bezoekinfo/openingstijden-prijzen

 

Het vooraf online bestellen van een ticket is niet meer noodzakelijk. We raden het echter wel aan, om teleurstelling bij de deur te voorkomen.

 

Tickets kun je alvast reserveren via Het Woudagemaal - online tickets