Ir. D.F. Woudagemaal vanaf 3 juni weer open voor publiek

Vanaf woensdag 3 juni 2020 gaan we drie dagen per week open. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. In verband met het coronavirus verdelen we het aantal bezoekers over tijdvakken (maximaal 15 personen per tijdvak) en is bezoek alleen mogelijk via online reservering.

 

Ticket reserveren

U kunt het bezoekerscentrum en het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal alleen bezoeken door vooraf online een ticket te bestellen voor een gewenste datum en starttijd. De online ticketverkoop heeft tijdvakken met een beperkt aantal bezoekers. Per tijdvak kunnen zich maximaal 15 personen aanmelden.

 

De tijdvakken zijn:

10.00 – 11.00 uur

11.00 – 12.00 uur

12.00 – 13.00 uur

13.00 – 14.00 uur

14.00 – 15.00 uur

15.00 – 16.00 uur

 

Rondleidingen met een gids, groepsbezoeken en arrangementen zijn voorlopig niet mogelijk.

 

Vriend en Vriend Ambassadeur van het Woudagemaal kunnen tickets reserveren via de mail info@woudagemaal.nl

 

Maatregelen in gemaal en bezoekerscentrum

In het gemaal en het bezoekerscentrum houden we ons aan de actuele maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Er is een looproute aangebracht en we zorgen voor maximale hygiëne.

 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe beleving ?

Een bezoek aan het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer is nu zeker de moeite waard. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe beleving van het bijna 100-jarige stoomgemaal. Het resultaat mag er zijn. De expositie in het bezoekerscentrum is deels vernieuwd, de dienstwoningen zijn verbouwd tot nieuwe entree, winkel en ontvangstruimte en het bezoekersgebied is verfraaid en uitgebreid met twee nieuwe natuurpaden voor een wandeling rond het gemaal.

 

Benieuwd naar de nieuwe beleving? Bestel dan nu online een ticket voor de woensdag, donderdag of vrijdag en kom naar het UNESCO Werelderfgoed in Lemmer.