Beleef de kracht van stoom en water

'Certificate of Excellence' voor Woudagemaal en bezoekerscentrum

Tripadvisor heeft het 'Certificate of Excellence' toegekend aan het UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal en bezoekerscentrum in Lemmer. Dit certificaat wordt toegekend aan organisaties die bijzonder goede aanbevelingen van bezoekers hebben gekregen in het afgelopen jaar.

 

 

Over TripAdvisor
TripAdvisor is wereldwijd de grootste beoordelingswebsite, die toeristen in staat stelt de perfecte reis te boeken. Het platform geeft tips op basis van aanbevelingen, gegeven door miljoenen reizigers. Het 'Certificate of Excellence' of ‘Certificaat van Uitmuntendheid’ zet, in aantallen, de kwalitatieve en recente aanbevelingen uiteen, die toeristen op TripAdvisor hebben geplaatst in de afgelopen 12 maanden. Om in aanmerking te komen voor een TripAdvisor beoordeling moet de gelegenheid vier van de vijf sterren behalen, een minimaal aantal aanbevelingen hebben en moet het tenminste 12 maanden op TripAdvisor hebben gestaan.

 

Een paar reviews op Tripadvisor.com
“Wat een bezichtiging, zeer de moeite waard - Dit moet je echt bezocht hebben, geweldig , het doet je inzien wat ervoor nodig is dat we hier droge voeten houden! Mooie uitleg , en prachtige apparatuur om te zien! Dus ben je in de buurt, dit dan zeker bezoeken!”

“Bijna 100 jaar ter bescherming van Friesland - Perfect symmetrisch gebouw in de stijl van de Amsterdamse School, architecturaal zeer bijzonder. De steenkool is vervangen door diesel, maar dat doet niets af aan de grootsheid en de techniek van het stoomgemaal. Draait 2 keer proef per jaar en kan nog steeds ingezet worden bij hoge waterstanden. Gids gaf bakken informatie en beantwoordde geduldig alle vragen. 2 films om het geheel af te ronden. Absolute aanrader.”

 

Lees hier onze TripAdvisor reviews