Bereikbaarheid

Er is altijd genoeg ruimte om te parkeren bij het Woudagemaal. Naast de parkeerplaatsen op ons eigen terrein, zijn er ook parkeerplaatsen beschikbaar op de Plattedijk in Lemmer. Vanaf deze parkeerplaatsen loopt u in 10 minuten naar het Woudagemaal. Deze extra parkeerruimte is speciaal voor de drukke dagen bij het Woudagemaal. Wilt u meer weten over onze parkeermogelijkheden? Neem dan gerust contact op per mail of telefoon.

 

Parkeren Woudagemaal: shuttle vanaf

Plattedijk

 

Bent u slecht ter been? Dan kan parkeren op de Plattedijk lastig zijn. Daarom verzorgd het Woudagemaal op specifieke dagen een shuttle van de parkeerplaats op de Plattedijk naar de ingang van het gemaal. Zo is een bezoek aan het Woudagemaal voor iedereen toegankelijk. De shuttle busjes rijden op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag. Wanneer het Woudagemaal onder stoom staat, worden de shuttle busjes ook ingezet, omdat dit bijzonder drukke dagen voor het Werelderfgoed zijn. Voor meer informatie over het rijden en de mogelijkheden van de shuttle bus kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Openbaar vervoer

 

Ook met het openbaar vervoer is het Woudagemaal goed bereikbaar. Op loopafstand vanaf het Woudagemaal is een bushalte aanwezig. Vanaf deze halte loopt u in ongeveer 10 minuten naar de ingang van ons bezoekerscentrum. Ook bussen vanuit Sneek passeren deze bushalte. Daarnaast kunt u vanuit verschillende dorpen nog opstappen om naar het Woudagemaal te gaan, zoals Hommerts, Woudsend en Balk. Voor meer informatie over het bereiken van het Woudagemaal met het openbaar vervoer kunt u terecht op de website van uw vervoerder.

 

Parkeren Woudagemaal, voor alle gelegenheden

 

Organiseert u een evenement bij het Woudagemaal? Dan kunnen uw gasten rekenen op gratis parkeergelegenheid. Voor vergaderingen, feesten en andere evenementen is het Woudagemaal een ideale en centraal gelegen plaats op slechts zeven minuten vanaf de snelweg. Wilt u meer weten over het Woudagemaal als evenementenlocatie? Bekijk dan onze arrangementen of neem contact met ons op voor een arrangement op maat! We denken graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken.

 

Tickets voor het Woudagemaal

 

Tickets voor de entree van het Woudagemaal kunt u vooraf online bestellen, of aan de kassa voorafgaand aan uw bezoek. Wilt u langskomen tijdens één van de draaidagen? Bekijk dan onze agenda of meld u aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe data voor de draaidagen.