Panoramazaal bezoekerscentrum Woudagemaal

Panoramazaal

Boven de ingang van ons bezoekerscentrum kunt u een heerlijke kop koffie of thee drinken in onze panoramazaal. Dit met glazen muren omvangen café bezorgt u een prachtig uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer zodat u Friesland op zijn mooist kunt beleven! En daarnaast bevind u zich vlakbij het Woudagemaal: onze Panoramazaal is één van de uniekere locaties in Friesland!

 

 

Vergaderruimte Panoramazaal Woudagemaal 

Onze panoramazaal is bij uitstek geschikt als unieke vergaderruimte of als locatie voor een (zakelijke) bijeenkomst. Neem dan ook gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken: in overleg is bijna alles mogelijk, en wij zijn meer dan bereid met u mee te denken.

 

Naast het fungeren als ideale vergaderruimte is het natuurlijk ook gewoon mogelijk de panoramazaal te bezoeken voor een kop koffie of thee. Na een bezoek aan het Woudagemaal is het heerlijk om nog even alle indrukken te verwerken onder het genot van een prachtig uitzicht. Bekijk hier onze arrangementen.

 

Unieke ruimte naast een stoommachine

Onze panoramazaal bevindt zich op steenworp afstand van de in 1998 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed stoommachine. Een combinatie met een bezoek aan dit erfgoed is dus ook vanzelfsprekend. Wanneer u dit bezoek plant tijdens de draaidagen van het gemaal, kunt u de kracht die stoom en water teweeg brengen tot in den lijve ervaren! Een bezoek aan de panoramazaal is dan ook een unieke ervaring tijdens de draaidagen van het Woudagemaal.

 

Wanneer u een bezoek aan ons gemaal wilt plannen, vindt u in onze agenda een overzicht van de activiteiten en openingstijden.

 

Virtueel kijkje in het bezoekerscentrum
Voordat u onze panoramazaal bekijkt, kunt u een virtueel kijkje nemen in ons bezoekerscentrum. Op deze manier krijgt u een idee van hoe het bezoekerscentrum is opgezet, zodat u beslagen ten ijs komt! Na een korte introductie in deze virtuele rondleiding kunt u bij ons eenvoudig tickets bestellen voor een bezoek. Op deze manier combineert u een informatieve middag in het gemaal met een heerlijke kop koffie of thee in onze Panoramazaal.

 
Bestel nu uw tickets online!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.