Panoramazaal bezoekerscentrum Woudagemaal

Panoramazaal

Een heerlijke kop koffie of thee met prachtig uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Het panorama café is volledig omgeven door glas, waardoor u vrij uitzicht hebt over Friesland. Een prachtige plek om even te pauzeren van uw bezoek, of als locatie voor een vergadering of andere bijeenkomst. De panoramazaal bevindt zich vlak bij ons Woudagemaal, een echt unieke locatie in Friesland.

 

 

Vergaderruimte Panoramazaal Woudagemaal 

Wilt u ook uw vergadering of zakelijke bijeenkomst organiseren op een unieke locatie? Dan is de panoramazaal van het Woudagemaal een perfecte plek. Wij bieden veel mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement en denken graag mee met uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

U kunt natuurlijk de panoramazaal ook bezoeken zonder een evenement te organiseren, maar een kop koffie drinken tijdens uw bezoek. Kom bij van alle nieuwe indrukken die u heeft opgedaan tijdens het bezoek en laat het nog even op u inwerken terwijl u geniet van een bijzonder uitzicht over Friesland.

 

De panoramazaal, een unieke ruimte naast een stoommachine

Wat onze panoramazaal extra uniek maakt is natuurlijk de combinatie met het Woudagemaal welke in 1998 werd uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. De stoommachine kunt u ook bezoeken wanneer u een evenement of vergadering organiseert in onze panoramazaal. Plan uw bezoek ook eens tijdens één van de draaidagen om het gemaal onder stoom te zien! Deze unieke ervaring zult u nooit meer vergeten. Op de draaidagen ziet u pas echt wat de kracht van water en stoom doen voor ons land. Wilt u ook een bezoek brengen? Bekijk dan onze agenda voor alle activiteiten en de actuele openingstijden!

 

Virtueel kijkje in het bezoekerscentrum

Bent u te nieuwsgierig en kunt u niet wachten tot u in levende lijve een bezoekje kunt brengen? Loop dan alvast virtueel rond in het bezoekerscentrum. Zo kunt u alvast zien hoe het bezoekerscentrum in elkaar zit en weet u wat u kunt verwachten. Heeft de virtuele rondleiding u enthousiast gemaakt? Kom dan snel een keer langs! Bestel hier eenvoudig tickets via de website! Zo kunt u tijdens uw bezoek gelijk doorlopen.

 
Bestel nu uw tickets online!