Vergaderen bij het Ir. D. F. Woudagemaal

Vergaderarrangementen Woudagemaal

Vergaderen bij het Woudagemaal

Het Woudagemaal is gelegen op een unieke locatie waar u uitzicht heeft over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Het bezoekerscentrum biedt de mogelijkheid om, onder het genot van dit spectaculaire uitzicht, te vergaderen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren op de primaire kering. De vergaderruimte is gelegen in de Panoramazaal van het Woudagemaal, waar u vrij uitzicht heeft. Een unieke, inspirerende locatie.

 

De Panoramazaal is, naast de inspirerende omgeving, ook de ideale locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Zo beschikt de ruimte over moderne apparatuur, heeft u toegang tot gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en is de unieke locatie centraal gelegen en goed bereikbaar. De zaal biedt ruimte aan groepen van 15 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst. Laat u inspireren door de allure van dit Werelderfgoed monument, alle overige zaken nemen wij graag uit handen.

 

Op maat gemaakte arrangementen

Wij denken graag met u mee om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Zo is het vergaderarrangement naar wens uit te breiden. Breid uit met een verzorgde lunch, een luxueus diner of een bedrijfsborrel. In overleg is er van alles mogelijk! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag met uw wensen en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast heeft u in Lemmer volop mogelijkheden om een zakelijke overnachting te boeken.

 

Waarom het Woudagemaal?

• U heeft de beschikking over moderne apparatuur
• Gelegen in een unieke en inspirerende omgeving
• Gratis Wi-Fi
• Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
• Centraal gelegen en goed bereikbaar

 
Activiteiten Woudagemaal

Het Ir. D.F. Woudagemaal is een bijzonder en unieke locatie waar veel diverse activiteiten te beleven zijn. Het Woudagemaal is heel bijzonder om te ervaren en erdoor heen te lopen. Zo staan ruim honderd vrijwilligers dagelijks voor u klaar om u rond te leiden door het karakteristieke gebouw en te informeren over de werking van het stoomgemaal. Maar niet alleen door middel van de rondleidingen leert u over het Woudagemaal. Het bezoekerscentrum beschikt over een interactieve expositieruimte waar jong en oud op een leuke manier geïnformeerd wordt over het gemaal. Zo kunnen de kinderen het Woudagemaal speelsgewijs ontdekken door middel van een speurtocht die dagelijks wordt georganiseerd. Zo ontmoeten zij Jelle de hoofdmachinist van het Woudagemaal en krijgen de kinderen de kans om hun hulpmachinist diploma te behalen. Tijdens de speurtocht vraagt Jelle de kinderen om allerlei raadsels en quizvragen op te lossen. Een uitdagende klus! 

 

Het Ir. D.F. Woudagemaal is het perfecte uitje voor een uniek dagje uit. Heeft u binnenkort een familiedag, bedrijfsuitje of bent u nog op zoek naar een unieke trouwlocatie? Bekijk onze arrangementen!