Arrangementen Woudagemaal

Vergaderarrangementen Woudagemaal

Vergaderen bij het Woudagemaal

Het Woudagemaal is gelegen op een unieke locatie waar u uitzicht heeft over de baai van Lemmer en het IJsselmeer. Het bezoekerscentrum biedt de mogelijkheid om, onder het genot van dit spectaculaire uitzicht, te vergaderen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren op de primaire kering. De vergaderruimte is gelegen in de Panoramazaal van het Woudagemaal, waar u vrij uitzicht heeft. Een unieke, inspirerende locatie.

De Panoramazaal is, naast de inspirerende omgeving, ook de ideale locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Zo beschikt de ruimte over moderne apparatuur, heeft u toegang tot gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en is de unieke locatie centraal gelegen en goed bereikbaar. De zaal biedt ruimte aan groepen van 15 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst. Laat u inspireren door de allure van dit Werelderfgoed monument, alle overige zaken nemen wij graag uit handen.

Het vergaderarrangement is naar wens uit te breiden of aan te passen, wij denken graag met u mee om op maat gemaakte arrangementen voor u samen te stellen. Zo bieden we ook de mogelijkheid om het arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een verzorgde lunch, een luxueus diner of een bedrijfsborrel. In overleg is bijna alles mogelijk! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag met uw wensen en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom het Woudagemaal?

• U heeft de beschikking over moderne apparatuur
• Gelegen in een unieke en inspirerende omgeving
• Gratis Wi-Fi
• Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
• Centraal gelegen en goed bereikbaar

 Op maat gemaakte arrangementen

Wij denken graag met u mee om op maat gemaakte arrangementen voor u samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde lunch, luxueus diner of een bedrijfsborrel. Daarnaast heeft u in Lemmer volop mogelijkheden om een zakelijke overnachting te boeken.

Activiteiten Woudagemaal

Het Ir. D.F. Woudagemaal is een bijzonder en unieke locatie waar veel diverse activiteiten te beleven zijn. Ruim honderd vrijwilligers staan voor u klaar om u rond te leiden door het karakteristieke gebouw en u te informeren over de werking van het stoomgemaal, de historie en de architectuur en de strijd die het tot op de dag van vandaag levert tegen het water. Maar niet alleen door middel van de rondleidingen leert u over het Woudagemaal. Het bezoekerscentrum beschikt over een interactieve expositieruimte waar jong en oud op een leuke manier geïnformeerd wordt over het gemaal. Voor de jeugd organiseert het Woudagemaal dagelijks spannende speurtochten, waar kinderen worden opgeleid tot heuse hulpmachinisten en na afloop een officieel diploma ontvangen. Het Ir. D.F. Woudagemaal is het perfecte uitje voor een uniek dagje uit. Heeft u binnenkort een familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeest of bent u nog op zoek naar een unieke trouwlocatie? Bekijk onze arrangementen!