Orchideeënhoeve

 

Het Ir. D.F. Woudagemaal heeft in samenwerking met de Orchideeën Hoeve een combi-arrangement samengesteld. Dankzij dit arrangement kunt u een dag vertoeven tussen de prachtige weelde van bloemen in Luttelgeest en dit combineren met een bezoek aan het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal.

 

De Orchideeën Hoeve

’s Morgens brengt u een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt u met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengt u op eigen gelegenheid een bezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

 

Het Ir. D. F. Woudagemaal

Na de lunch vertrekt u op eigen gelegenheid naar Lemmer. In het Ir. D.F. Woudagemaal krijgt u door middel van een 3D-film een ‘virtuele’ tour door het gemaal. In de enorme machinehal staan vier stoommachines die per dag zo’n zes miljoen kubieke meter water verplaatsen. Na twee kopjes koffie/thee met cake te hebben genuttigd kunt u dit indrukwekkende gemaal met eigen ogen bekijken. Een gids neemt u mee voor een rondleiding in het Ir. D.F. Woudagemaal.

 

Overzicht van het arrangement:

  • Entree Orchideeën Hoeve en twee keer koffie/thee inclusief gesorteerd gebak
  • Standaard broodmaaltijd (diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren, koffie/thee)
  • Een orchidee in cadeauverpakking
  • Entree UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal
  • Rondleiding door het gemaal
  • Twee keer koffie of thee met cake

 

Het arrangement is te reserveren vanaf 15 personen en is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een warme maaltijd of luxe lunch. Onderstaand een overzicht van de prijzen per persoon:

 

15-24 personen  € 46,50
25-59 personen € 45,63
60-99 personen € 44,77
100-149 personen € 43,90
150 personen of meer Prijs op aanvraag

 

Het bezoekerscentrum en Woudagemaal zijn, net als de Orchideeënhoeve rolstoelvriendelijk.

 

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via de mail of telefoonnummer 0514-561814. (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).

 

Graag minimaal 3 dagen voor aanvang arrangement reserveren.

 

LET OP: Voor het arrangement geldt dat u het aantal deelnemers tot 3 werkdagen van tevoren kunt wijzigen. Daarna berekenen we het aantal dat is doorgegeven. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en prijswijzigingen voorbehouden.