Arrangementen Woudagemaal

Bruiloftarrangement Woudagemaal

Bruiloft en trouwreportage

Het Woudagemaal is als officiële trouwlocatie van de gemeente Friese Meren de ultieme locatie voor een bruiloft, huwelijksfeest of bruiloftsreportage. De ‘Kathedraal van stoom’ biedt een magistrale beleving van stoom, architectuur en water, het is een plek met allure. In de Panoramazaal kan er geborreld en gefeest worden, onder het genot van een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer en de baai van Lemmer! Maak uw magische dag nóg magischer.

Het Woudagemaal biedt allerlei arrangementen, zowel voor jong als oud. Naast dat het Woudagemaal ook een leerzame bestemming is voor een schoolreisje, een kinderfeestje of excursies, is het museum ook erg geschikt voor een bijzondere gelegenheid. De architectuur van het Woudagemaal is uniek te noemen. Het karakteristieke gebouw is strak en sober van karakter en gekenmerkt met ingetogen gevelversieringen en sierranden. De perfecte achtergrond voor een bruiloft, huwelijksfeest of trouwreportage.

 

 

 

 

 

Het grootste, nog werkende stoomgemaal ter wereld staat sinds 1998 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het gemaal behoort hierdoor tot één van de tien wereld- erfgoederen in Nederland. Naast een notatie op de werelderfgoedlijst behoort het Woudagemaal ook tot de top 100 der Nederlandse rijksmonumenten. Wilt u meer informatie over het Woudagemaal als trouwlocatie, neem dan contact met ons op.