Parkeren Woudagemaal

Wanneer u een bezoek brengt aan het Woudagemaal kunt u met de auto goed terecht. Parkeren bij het Woudagemaal is mogelijk op ons eigen terrein, vlak bij de ingang. U bereikt het parkeerterrein via de Gemaalweg, die uitkomt bij het Ir. D. F. Woudagemaal. Wanneer u bijvoorbeeld met een klas of schooluitje komt en u bussen als vervoersmiddel gebruikt dan kunnen deze ook bij ons terecht. Extra parkeergelegenheid voor drukke dagen is mogelijk op de Plattedijk in Lemmer. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Woudagemaal. Wilt u meer informatie over het parkeren bij het Woudagemaal? Neem dan contact met ons op via telefoon of email.

 

Parkeren Woudagemaal: shuttle vanaf Plattedijk

 

Voor sommige bezoekers kan het bezwaarlijk zijn om te moeten parkeren bij de extra parkeergelegenheid bij de Plattedijk, bijvoorbeeld omdat zij slecht ter been zijn. Hiervoor hebben wij op specifieke dagen een elektrische shuttlebus die bezoekers van en naar het Woudagemaal brengt. De shuttle busjes rijden op vrijdag en zaterdag en op zondagmiddag. Natuurlijk worden deze shuttle bussen ook ingezet op de dagen dat het Woudagemaal onder stoom staat, omdat dit bijzonder drukke dagen voor het museum zijn. Voor meer informatie over het rijden en de mogelijkheden van de shuttle bus kunt u contact met ons opnemen.

 

Komt u liever met het openbaar vervoer naar het Woudagemaal? Dan is er ook een bushalte aanwezig op loopafstand van het Woudagemaal. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Woudagemaal. Bussen vanuit Sneek passeren deze bushalte, en u kunt vanuit verschillende dorpen nog opstappen om naar het Woudagemaal te gaan, zoals Hommerts, Woudsend en Balk. Voor meer informatie over het bereiken van het Woudagemaal met het openbaar vervoer kunt u terecht op de website van uw vervoerder.

 

 

Parkeren Woudagemaal, voor alle gelegenheden

 

Voor vergaderingen, evenementen en feesten die georganiseerd worden bij het Woudagemaal kan iedereen rekenen op gratis parkeergelegenheid. Het Woudagemaal is een centraal gelegen locatie die vanaf de snelweg binnen 7 minuten te bereiken is. Om deze reden is het de ideale locatie voor bijvoorbeeld een bijzondere vergadering, een groot feest of ander evenement. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij bieden voor het organiseren van uw evenement? Bekijk dan onze arrangementenpagina!

 

 

Tickets voor het Woudagemaal

 

Tickets voor de entree van het Woudagemaal kunt u vooraf online bestellen, of aan de kassa tijdens uw bezoek. Voor meer informatie over het kopen van tickets kunt u kijken op onze ticketpagina of contact met ons opnemen via de contactpagina.