Woudagemaal 360

Ontdek de verborgen stoomtechniek in virtual reality: Woudagemaal 360°

Beleef de verborgen stoomtechniek met de Woudagemaal 360° app!

Beleef het Woudagemaal met de 360° app. Met deze app beleeft u de werking van het Woudagemaal alsof u er zelf bij bent. Kijk rond in het Woudagemaal met uw eigen smartphone of tablet en beleef het magistrale stoomgemaal in virtual reality!

 

Virtual reality app: Woudagemaal

Deze virual reality app van het Woudagemaal is beschikbaar in elf verschillende talen. Terwijl u rondloopt en om zich heen kijkt springen historische foto’s en informatie in beeld. Het aansteken van de stoomketels, het op stoom zetten en draaien van de stoommachines, de werking van de zuigers en de binnenkant van alle machines is te zien alsof u er zelf bij bent.

 

Het leuke aan deze app is dat u het Woudagemaal op een interessante manier kunt ontdekken. U kunt de werking van de machines bekijken waar u anders niet zou kunnen komen. Het geeft een magistrale beleving. Ook beleeft u de werking van het Woudagemaal bij heftige regenval. U ziet het waterpeil stijgen en beleeft de werking van het Woudagemaal tot op de dag van vandaag!

 

Download de 360° app

Onze 360° app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store! Download de app nu gratis via iTunes of Google Play