Faciliteiten bezoekerscentrum Woudagemaal

Kinderfeestje Lemmer

Voor een uniek kinderfeestje in Lemmer ga je naar UNESCO Werelderfgoed het Ir. D. F. Woudagemaal. De kinderen worden meegenomen op speurtocht door het Woudagemaal, ze kijken een spannende 3D film en na afloop krijgen de kinderen een zakje chips en wat drinken. Spelenderwijs leren de kinderen alles over water, stoom en techniek. Hoofdmachinist Jelle zit met de handen in het haar, Friesland dreigt namelijk onder water te lopen. Tijdens de speurtocht helpen de kinderen Jelle om dit te voorkomen. Na het maken van de quiz krijgen de kinderen een echt diploma.

Vier jouw kinderfeestje in het Woudagemaal

Het Woudagemaal is de perfecte locatie voor een verjaardags- of een kinderfeest. De kinderen kunnen zich niet alleen vermaken in de interactieve expositieruimte, maar ook ontmoeten ze hoofdmachinist Jelle aan de hand van de 3D-film ‘Stoom en Water’. Lukt het Jelle om ervoor te zorgen dat Friesland niet onder water loopt? Na de film begint de speurtocht door het bezoekerscentrum waarin de kinderen spelenderwijs allerlei opdrachten doen om tot hulpmachinist benoemd te worden. Hoofdmachinist Jelle vraagt de kinderen te helpen met het oplossen van allerlei raadsels en quizvragen. Na de spannende speurtocht en quiz mogen de kinderen zich hulpmachinist van het Woudagemaal noemen.


Bij het arrangement van het spannende en leerzame kinderfeestje in Lemmer zijn verschillende elementen inbegrepen.

 

  • De entree voor het Woudagemaal en het bezoekerscentrum
  • De spannende 3D film
  • De speurtocht door de expositieruimte
  • Een lekker glas drinken en een zakje chips

 

Kinderfeestje in Lemmer op een unieke locatie

Het Woudagemaal is een bijzondere plek voor een kinderfeestje. Samen met het Hoogland gemaal in Stavoren beschermt het Woudagemaal Friesland al bijna 100 jaar tegen een te hoog waterpeil. Het UNESCO werelderfgoed heeft een bijzonder plekje in onze samenleving vanwege de belangrijke culturele en historische rol in het behoud en bescherming van ons land. De activiteiten tijdens het kinderfeestje in Lemmer besteden hier op een kindvriendelijke en leuke manier aandacht aan. Zo genieten de kinderen van een spannend feestje en leren ze spelenderwijs veel over de Nederlandse cultuur, geschiedenis en architectuur.

Kinderfeestje bij het Woudagemaal in Lemmer

Wanneer er aanvullende wensen zijn voor het kinderfeestje in Lemmer, dan denken we graag met je mee. Zo is het arrangement eventueel aan te vullen met een knip- en bouwplaat waarmee de kinderen zelf kunnen knutselen. Wanneer je naar het Ir. D. F. Woudagemaal komt voor het kinderfeestje kun je gerust parkeren op ons terrein. Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een kinderfeestje in Lemmer bij het Woudagemaal? Voor reserveringen kun je contact met ons opnemen via info@woudagemaal.nl of bel naar 0514-561814. Bezorg jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag!