Kinderfeestje Lemmer

Voor een uniek kinderfeestje in Lemmer ga je naar het Ir. D. F. Woudagemaal. Voor de kinderen organiseren wij een spannende speurtocht door het museum, waarbij ze spelenderwijs veel leren over water, stoom en het stoomgemaal. Hoofdmachinist Jelle neemt de kinderen mee, samen moeten de kinderen Jelle helpen om te zorgen dat Friesland niet onder water loopt. Het Woudagemaal is een bijzondere plek voor een kinderfeestje, het gemaal beschermt Friesland al bijna 100 jaar tegen een te hoog waterpeil, in samenwerking met het Hoogland gemaal in Stavoren. Het UNESCO werelderfgoed heeft een bijzonder plekje in onze samenleving vanwege zijn belangrijke culturele en historische rol in het behoud van ons land. Ook staat het gemaal bekend om zijn bijzondere architectuur. Tijdens uw kinderfeestje in Lemmer wordt dit op een kindvriendelijke en leuke manier overgebracht aan de kinderen. Zo genieten zij van een spannend feestje en leren ze veel over cultuur, geschiedenis en architectuur.

 

 

Kinderfeestje in Lemmer: het arrangement

Het kinderfeestje in Lemmer begint met een spannende 3D film, waar de kinderen kennis maken met hoofdmachinist Jelle. Na de film begint de speurtocht door het bezoekerscentrum, spelenderwijs doen de kinderen opdrachten en worden ze door het museum geleid. Aan het einde is er een quiz en ontvangen de kinderen een heus diploma van hoofdmachinist Jelle. Ze mogen zich nu hulpmachinist van het Woudagemaal noemen! Het meest unieke kinderfeestje in Lemmer!

 

Bij het arrangement voor dit bijzondere en leerzame kinderfeestje in Lemmer zijn een aantal dingen inbegrepen.

  • De entree voor het Woudagemaal en het bezoekerscentrum
  • De spannende 3D film
  • De speurtocht door de expositieruimte
  • Een lekker glas drinken en een zakje chips

 

Het arrangement is eventueel aan te vullen met een knip- en bouwplaat waarmee de kinderen zelf kunnen knutselen. Neem dus alle vriendjes en vriendinnetjes mee voor een spannend en leuk kinderfeestje! Voor parkeren is genoeg ruimte op het terrein van het Woudagemaal zelf, dus u hoeft niet ver te lopen met alle kinderen. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een kinderfeestje in Lemmer bij het Woudagemaal? Neem dan contact op per telefoon of email.

 

Behalve kinderfeestjes organiseren wij ook graag andere evenementen voor u. Bekijk onze arrangementen pagina voor alle mogelijkheden! Wilt u een keer langskomen bij een evenement zoals één van de draaidagen of andere dagen die wij organiseren? Bekijk dan eens onze agenda of abonneer u op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de gebeurtenissen rondom het Woudagemaal en bent u de eerste die op de hoogte is wanneer het gemaal in werking treed.