Informatie voor spreekbeurten en werkstukken

Over het Woudagemaal is ontzettend veel te vertellen, daarom is het een leuk onderwerp voor een werkstuk of spreekbeurt! Voor ieder opleidingsniveau bieden wij veel informatie aan om te gebruiken in jouw werkstuk of spreekbeurt. Online is natuurlijk ook heel veel informatie te vinden. De verschillende bronnen die wij voor jouw project hebben zijn;

 

  • Het lesmateriaal dat je hier op onze website kunt vinden
  • Informatie op onze website over het gemaal
  • Wouda's Wiki
  • Een leeg PowerPoint format voor je spreekbeurt
  • Diverse boeken die te koop zijn in het bezoekerscentrum
  • Gratis foldermateriaal in het bezoekerscentrum
  • Websites over het Woudagemaal

 

Profiel- of sectorwerkstuk

Het Woudagemaal is ook een heel geschikt onderwerp voor een profiel- of sectorwerkstuk. Hier onder hebben we een aantal profielen en sectoren voor jou op een rijtje gezet. Volg je één van deze profielen of sectoren? Dan kun jij zeker gebruik maken van onze onderwerpen!

 

Profielen 

Met het profiel ‘Natuur & Techniek’ zit je bij het Woudagemaal zeker goed! Met dit profiel kun je het Woudagemaal gebruiken als bijzonder voorbeeld van techniek, waterbeheer, architectuuren natuurlijk stoomkracht. Maar ook voor andere profielen zoals ‘Economie & Maatschappij’ en ‘Cultuur & Maatschappij’ zijn er onderwerpen die jou op weg kunnen helpen zoals bezienswaardigheid voor toeristen en UNESCO werelderfgoed! Voor meer informatie over de onderwerpen kun je altijd terecht bij de verschillende bronnen van het Woudagemaal die hierboven genoemd staan.

 

 

Sectoren 

Voor de sector techniek heeft het Woudagemaal zeer geschikt materiaal! Hier kijk je vooral naar de technische kant van het Woudagemaal waarbij je kunt leren en vertellen over techniek, waterbeheer en architectuur. Volg je de sector economie? Dan zou je kunnen kijken naar onderwerpen zoals de toeristische bezienswaardigheid en het UNESCO werelderfgoed. Door de bronnen te gebruiken die het Woudagemaal aanbied weet je zeker dat je altijd genoeg goede informatie hebt.

 

 

Downloads

Naast de informatie die je kunt vinden in de teksten op onze website en andere bronnen, hebben we nog verschillende downloads met informatie die voor jou van pas kunnen komen. Download ze hier onder!

 

Informatie voor sectorwerkstuk
Informatie voor profielwerkstuk

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie