Woudagemaal audiotour

Aan de hand van de audiotour ervaart u een complete en unieke rondleiding door het Woudagemaal, een uniek UNESCO Werelderfgoed in Nederland. De audiotour is te beluisteren via onze app en functioneert als uw persoonlijke gids.

 

Ontdek alles over het Woudagemaal dankzij de audiotour

Dankzij de audiotour ontdekt u alles over de geschiedenis van het stoomgemaal, de bijzondere architectuur, de strijd tegen het Friese waterpeil en de werking van het gemaal. Ervaar het Woudagemaal op haar mooist en wordt tot in detail geïnformeerd. Wilt u de complete ervaring beleven? Download dan ook de Woudagemaal 360o app, waarmee u een unieke kijk op dit werelderfgoed krijgt! De Woudagemaal 360o app beschikt over 11 verschillende talen en laat u het magistrale stoomgemaal in virtual reality beleven!

 

Beluister de audiotour in verschillende talen

De audiotour is in tien verschillende talen te beluisteren: Nederlands, Frysk, Engels, Duits, Frans, Pools, Italiaans, Spaans, Chinees en Japans. Of u nu als toerist in eigen land of vanuit het buitenland een bezoek aan het Woudagemaal brengt, dankzij de audiotour kan iedereen genieten van dit unieke Werelderfgoed!

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie