Woudagemaal audiotour

Woudagemaal audiotour

Het Woudagemaal is erg bijzonder om te ervaren en doorheen te lopen. Leer er nu nog meer over door gebruik te maken van de digitale audiotour! Onze audiotour is beschikbaar in maar liefst 10 verschillende talen, zoals Nederlands, Duits, Engels en Frysk! U kunt de audiotour beluisteren via onze app. De app en audiotour zijn uw persoonlijke gids tijdens uw bezoek aan het Woudagemaal. Zo mist u niets van het bijzondere Stoomgemaal. 

 

Ontdek alles over het Woudagemaal dankzij de audiotour

De audiotour helpt u om alle ins en outs te ontdekken over de geschiedenis en werking van het bijzondere Ir. D. F. Woudagemaal. De strijd tegen het water wordt al tientallen jaren ondersteund door het Woudagemaal, wat er voor zorgt dat het water in de Friese boezem op peil blijft. De audiotour leidt u door het stoomgemaal en het interactieve bezoekerscentrum waar u zelf de werking en de kracht van stoom en water kunt ervaren.

 

Om uw ervaring helemaal compleet te maken kunt u ook gebruik maken van de Woudagemaal 360° app! Deze app laat u het Woudagemaal zien en de informatie die bij bepaalde plekken in of rondom het gemaal hoort. Bent u nieuwsgierig? De app werkt ook als u thuis bent, download hem nu om alvast een kijkje te nemen. Ook deze app is beschikbaar in 11 verschillende talen. Beleef het stoomgemaal nu in virtual reality!

 

Beluister de audiotour in verschillende talen

De audiotour is beschikbaar in maar liefst tien verschillende talen: Nederlands, Frysk, Engels, Duits, Frans, Pools, Italiaans, Spaans, Chinees en Japans. Zo kunt u als toerist in eigen land of toerist uit het buitenland toch alles leren over het stoomgemaal. In alle talen komen de verschillende elementen van het gemaal compleet aan bod, het maakt dus niet uit welke taal u kiest. Of u nu als toerist in eigen land of vanuit het buitenland een bezoek aan het Woudagemaal brengt, dankzij de audiotour kan iedereen genieten van dit unieke Werelderfgoed! Neem gerust contact op voor meer informatie.