Arrangement Friese Kust Woudagemaal

Groepsarrangement “Friese kust”

Met het groepsarrangement Friese Kust bent u verzekerd van een dag vol cultuur en geschiedenis in de zuidwesthoek van Friesland. Het arrangement start in het Jopie Huisman Museum, gelegen in het gezellige centrum van Workum. Het Jopie Huisman Museum is gewijd aan het werk en het leven van de Friese meesterschilder Jopie Huisman. De autodidacte schilder had een liefde en passie voor natuur, mededogen en probeerde het onaanzienlijke waarde te geven.

Na een bezoek aan het unieke Jopie Huisman Museum strijkt u neer in restaurant It Pottebakkershûs voor een heerlijke, biologische lunch. It Pottebakkershûs is eveneens gelegen in het centrum van Workum en serveert bijzondere koffie- en theesoorten en allerlei Friese streekproducten. De koffietafel is in het arrangement inbegrepen en bestaat uit soep, kroketten en diverse brood- koffie- en theesoorten.

Het arrangement wordt afgesloten met een bezoek aan het Ir. D.F. Woudagemaal, waar u een rondleiding door het Woudagemaal krijgt en een bezoek brengt aan het bezoekerscentrum. Het bezoekerscentrum biedt vele faciliteiten, waaronder de vertoning van de 3D-film ‘Stoom en Water’ in de bioscoopzaal.

Het arrangement bestaat uit:

  • Entree voor het Jopie Huisman Museum en twee bakjes koffie met suikerbrood
  • Een koffietafel bij It Pottebakkershûs bestaande uit soep, kroketten, diverse brood- koffie- en theesoorten
  • Entree en rondleiding door het Ir. D.F. Woudagemaal

 

Het arrangement ‘Friese Kust’ is te reserveren vanaf vijftien personen. De prijs per persoon is € 32,75. Wilt u ook zo’n onvergetelijke dag beleven? Reserveer dan nu! Reserveren kan telefonisch op 0514 – 56 18 14 of stuur een mail naar info@woudagemaal.nl.

EEN UNIEK DAGJE UIT

Naast het groepsarrangement ‘Friese Kust’ biedt het Woudagemaal ook een Stoomarrangement, een bijzondere beleving op de monumentale stoomsleepboot de SS Maarten. Een bezoek aan het Woudagemaal te Lemmer staat garant voor een uniek dagje uit. Of u nou alleen, met uw partner of met de kinderen komt, het Woudagemaal biedt voor zowel jong als oud allerlei activiteiten en faciliteiten. Het Woudagemaal leent zich ook perfect voor groepsactiviteiten of zelfs een bruiloft of huwelijksfeest. Bekijk onze arrangementen of neem contact op!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.