Arrangement op karakter Ir. D. F. Woudagemaal

Groepsarrangement Op Karakter

Het arrangement OP KARAKTER door de prachtige Zuidwesthoek van Friesland bestaat uit een volledige dagtocht met cultuur, historie, bezienswaardigheden met tussendoor een heerlijke lunch

 

UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal - Lemmer

10.00 uur Ontvangst met 2x koffie en oranjekoek, daarna een rondleiding door het bijzondere bakstenen gebouw van UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Wouda-gemaal dat strak en sober van karakter is. Inclusief 3D-film, expositie en gebruik VR-app en/of audiotour.

 

Restaurant It Pottebakkerhûs - Workum

12.30 uur Als lunch geniet u van een Friese Koffietafel met soep, kroket, div. broodsoorten waaronder suikerbrood met koffie, thee en melk. Tevens is er tijd om de expositieruimte in het karakteristieke pand van It Pottebakkershûs en het oude centrum te bezoeken.

 

Sonnema Berenburg - Bolsward

14.15 uur Ontvangst voor de rondleiding in het ‘op karakter’-proeflokaal met een kopje koffie of thee en Fryske dúmkes. Een interessante film over Sonnema Berenburg en Friesland wordt vervolgens vertoond. Daarna wordt de productiehal bezocht en kunt u een kruiden-expositie bekijken. In het proeflokaal volgt een gezellige proeverij met wat lekkers erbij. Tot besluit is er vrijblijvend de mogelijkheid om de in het museum aanwezige Sonnema-winkel te bezoeken.

 

Einde dagtocht rond 16.00 uur.

 

Dit groepsarrangement kunt u reserveren vanaf 15 personen.

De kosten bedragen € 33,50 per persoon.

 

Voor reservering kunt u terecht bij één van de andere bedrijven. Tijden zijn een richtlijn en kunnen in overleg aangepast worden. Voor het arrangement geldt dat u het aantal deelnemers tot 2 dagen van tevoren kunt wijzigen. Daarna wordt in ieder geval het minimale aantal berekend dat is doorgegeven (dit i.v.m. catering). Het arrangement is op basis van eigen vervoer en prijswijzigingen voorbehouden. Prijs arrangement is geldig t/m 31 december 2019.