Arrangement op maat Woudagemaal

Arrangement op maat Woudagemaal

Arrangement op maat

Wij denken graag met u mee om op maat gemaakte arrangementen voor u samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde lunch, diner of een bedrijfsborrel. In overleg is er bij ons van alles mogelijk! Het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal is gelegen op een unieke locatie, waar u uitzicht heeft over de baai van Lemmer en het IJsselmeer.

 

Stuur ons vrijblijvend een e-mail met uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op. We bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde vergadering, training, brainstormsessie of borrel. Daarnaast heeft u in Lemmer volop mogelijkheden om een zakelijke overnachting te boeken.

 

Waarom het Woudagemaal?


• U heeft de beschikking over moderne apparatuur

• Gelegen in een unieke en inspirerende omgeving

• Gratis Wi-Fi
• Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
• Centraal gelegen en goed bereikbaar

 
Activiteiten Woudagemaal

Een bezoek aan het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal laat een blijvende indruk achter. Bij binnenkomst in de machinehal maakt u kennis met de vier stoommachines. Hier bevinden zich vier machtige vliegwielen die nog steeds gekoppeld zijn aan de acht ronde centrifugaalpompen. In totaal verplaatsen die zo’n 6 miljoen m³ water. Het Woudagemaal zorgt ervoor dat er bij regen en harde wind het water in de Friese boezem op peil blijft. Dit gebeurt samen met het Hooglandgemaal bij Stavoren. Het stoomgemaal werd in 1920 geopend en is in 1998 benoemd tot UNESCO Werelderfgoed. Erg bijzonder, want in totaal zijn er maar 10 Werelderfgoederen in Nederland die aan de strenge eisen voldoen. Het Ir. D.F. Woudagemaal is een bijzondere en unieke locatie waar veel diverse activiteiten te beleven zijn. De perfecte locatie voor een arrangement op maat!Vergaderen in het Ir. D. F. Woudagemaal

Het bezoekerscentrum biedt de mogelijkheid om, onder het genot van het spectaculaire uitzicht over de baai van Lemmer en het IJsselmeer, te vergaderen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren op de primaire kering. De vergaderruimte is gelegen in de Panoramazaal van het Woudagemaal, waar u vrij uitzicht heeft. Een erg unieke en inspirerende locatie.

 

De Panoramazaal is, naast de inspirerende omgeving, ook de ideale locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst, dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Zo beschikt de ruimte over moderne apparatuur, heeft u toegang tot gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en is de unieke locatie centraal gelegen en goed bereikbaar. De zaal biedt ruimte aan groepen van 15 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling en het doel van de bijeenkomst. Laat u inspireren door de allure van dit Werelderfgoed monument. Alle overige zaken nemen wij graag uit handen.


Arrangement boeken

Het Woudagemaal biedt ook diverse arrangementen aan voor jong en oud, grote of kleine groepen en voor verschillende gelegenheden. Op zoek naar een magistrale bruiloftslocatie of een onvergetelijke familiedag? Alles is mogelijk. Beleef het leukste dagje uit bij het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer. Bekijk onze openingstijden en bestel uw tickets online!