Header

Bezoek het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld

Week van ons water

17-10-2018 tot en met 23-10-2018

Werk aan Ons Water is nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en schoon water. Twee maal per jaar organiseren de waterpartners een Week van Ons Water. In het voorjaar is het thema schoon water en in het najaar waterveiligheid en wateroverlast. Dan kun je bij jou in de buurt kijken waar er wordt gewerkt aan ons water. En wat je zelf kunt doen om ons water schoon te houden en wateroverlast tegen te gaan.

 

Tijdens de draaidagen in de week van ons water zullen er speciale kinderrondleidingen worden georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld welke, tot op de dag van vandaag, nog steeds een praktische functie heeft in de strijd tegen het water. De rondleidingen starten deze 3 dagen om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen daaraan gratis deelnemen. Let op kinderen! Het is wel zaak om je zo snel mogelijk aan te melden via info@woudagemaal.nl want het aantal plaatsen is beperkt. Zet in de mail de datum en tijd wanneer je wilt komen.

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie