Volg het SKS Skûtsjesilen vanuit 'skybox'

10-8-2022 12:30 tot 16:00

Het bezoekerscentrum van het Ir. D.F. Woudagemaal kijkt uit over het IJsselmeer en de Baai van Lemmer. Vanuit onze ‘skybox’, de Panoramazaal van het bezoekerscentrum, heeft u een perfect zicht op de SKS wedstrijden skûtsjesilen!

 

Hier kunt u op woensdag 10 augustus en donderdag 11 augustus het skûtsjesilen van dichtbij volgen en luisteren naar het wedstrijdcommentaar. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u de interactieve expositie bekijken, inclusief film en krijgt u een rondleiding door het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld door één van onze vrijwilligers. Reken hier zo’n 1,5 uur voor.

 

Tijdens deze dagen kunt u het SKS Skûtsjesilen arrangement reserveren; een tafel met uitzicht inclusief wedstrijdcommentaar via radio, diverse hapjes en een drankje.

 

 

Arrangement bestaande uit: blokjes kaas, droge worst, olijven, tomaat, nootjes en 2 (non alcoholische) consumpties inclusief toegang tot de expositie en rondleiding door het Woudagemaal, kosten 22,50 per persoon.

 

Reserveren kan via 0514-561814 of info@woudagemaal.nl

 

TIP: wacht niet te lang met reserveren aangezien er een beperkt aantal tafels/stoelen beschikbaar zijn. VOL = VOL

 

Of wilt u kijken vanaf de IJsselmeerdijk bij het Woudagemaal, dan betaald u de entreekosten en kunt u uiteraard ook de expositie bekijken en mee met een rondleiding door het gemaal.