VOL !! Gratis workshop fotografie ‘Woudagemaal bij nacht’ tijdens museumnacht FRL

17-9-2022 18:45 tot 22:45

Op zaterdagavond 17 september organiseert het Woudagemaal tijdens de Museumnacht FRL een workshop fotografie met het thema ‘Woudagemaal bij nacht’ voor amateurfotografen. Tijdens deze workshop leert men door te doen! Na praktische tips te hebben gekregen van fotograaf Piet Douma ga je zelf aan de slag om het grootste nog werkende gemaal te fotograferen van de buitenkant in het blauwe uurtje, mits het weer het toelaat, om vervolgens binnenin het ketelhuis en de machinehal vast te leggen.

 

Piet Douma

De workshop is onder leiding van fotograaf Piet Douma (PDF-Grafie), wonend te Weidum en sinds een jaar of 8 verslaafd aan fotograferen.
Na 35 jaar te hebben gewerkt in de bouw heeft hij de stap durven nemen en is nu al 3,5 jaar succesvol als professioneel fotograaf. Hij is onder andere gespecialiseerd in het maken van bedrijfsreportages en fotografie van bijvoorbeeld muziekevenementen en trouwerijen. Hierbij heb je vaak te maken met slechte lichtomstandigheden en kunstlicht. Piet weet als geen ander hoe je daar mee om moet gaan en geeft je bruikbare tips en tricks tijdens de workshop.

 

 

Aanmelden voor Museumnacht FRL bij het Woudagemaal

Ben je in het bezit van een goede camera met statief en heb je enige kennis van diafragma, sluitertijd en ISO-waarde en wil je, onder begeleiding van een beroepsfotograaf, een fotogenieke locatie fotograferen meld je dan nu aan via info@woudagemaal.nl ovv ‘workshop fotografie’ voor de gratis workshop in één van de mooiste gebouwen van Friesland.

 

LET OP: alleen tijdens de museumnacht FRL op 17 september 2022 wordt deze workshop GRATIS aangeboden, dus wees er snel bij. VOL = VOL Je kunt je opgeven t/m 11 september. 

 

Datum: zaterdag 17 september 2022

Tijd: 19.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)

Locatie: UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal, Gemaalweg 1, Lemmer