Verken het UNESCO Werelderfgoed – ‘Trage Tochten’ bij het Woudagemaal

8-12-2023 09:15 tot 9-12-2023 15:30

 

Stap in de prachtige natuurlijke wereld rondom het Woudagemaal en ontdek de verborgen schatten van UNESCO Werelderfgoed!

 

Wandel met ons mee

 

Ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum nodigen we je uit om mee te doen aan onze 'Trage Tochten'. Onder begeleiding van ervaren gidsen maak je een inspirerende wandeling van ruim 6 kilometer door de adembenemende omgeving van het Woudagemaal. Tijdens de tocht vertellen onze deskundige gidsen boeiende verhalen over het werk van het waterschap en de ongerepte schoonheid van dit UNESCO Werelderfgoed.

 

Waar en Wanneer

 

  • Wanneer: 8 en 9 december 2023
  • Tijden: 9:15 - 12:00 uur en 12:45 - 15:30 uur
  • Start- en Eindpunt: Het Woudagemaal, Lemmer

 

Meld je aan!

 

Voor deze unieke wandelervaring vragen we je om je vóór 6 december aan te melden via info@woudagemaal.nl. Zet in je mail welke dag en welk tijdstip je mee wilt wandelen. Deelname is gratis en we verwelkomen wandelaars van alle leeftijden. Hou er rekening mee dat ongeveer 70% van de route over onverharde paden loopt, dus zorg voor geschikte kleding en schoenen.

 

Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons jubileumfeest en het UNESCO Werelderfgoed te ervaren op een manier die je nooit zult vergeten. Kom en wandel met ons mee!

 

Ontdek de natuurlijke schatten van UNESCO Werelderfgoed - schrijf je nu in voor onze 'Trage Tochten'!

 

deelname is op eigen risico